ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 53χρονου - Ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι σε 33χρονο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 53χρονου - Ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι σε 33χρονο

Στη σύλληψη 53χρονου κατοίκου Λευκωσίας προχώρησε την Πέμπτη (7/3) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, μαχαιροφορίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Εναντίον του 53χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια της διερεύνησης υπόθεσης ληστείας, που διαπράχθηκε την Πέμπτη (7/3) εναντίον 33χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 33χρονος στην Αστυνομία, γύρω στις 11.35π.μ., ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, ανακόπηκε από τέσσερις άγνωστους άνδρες, οι οποίοι αφού του επιτέθηκαν με μαχαίρι, φέρονται να του απέσπασαν χρηματικό ποσό και προσωπικά του έγγραφα.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE