ΠΑΦΟΣ: 38χρονος κυκλοφορούσε με μαχαίρι 11,5 εκατοστών

ΠΑΦΟΣ: 38χρονος κυκλοφορούσε με μαχαίρι 11,5 εκατοστών

Η Αστυνομία στην Πάφο συνέλαβε 38χρονο για υπόθεση μαχαιροφορίας.

Ο 38χρονος ανεκόπη από την Αστυνομία στις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/3) ενώ βρισκόταν στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων. Πρόκειται για Ρώσο μόνιμο κάτοικο Κύπρου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μαχαίρι 11,5 εκατοστών.

Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωτο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή του μαχαιριού.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE