Πότε θα μεγαλώσει ;

Πότε θα μεγαλώσει ;

Ο άσος της Ντόρτμουντ ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ «έκλεψε» την παράσταση πανηγυρίζοντας με τη μάσκα του Μπάτμαν και αποκαλύπτεται πως είναι... κολλημένος με τον άνθρωπο – νυχτερίδα και στην προσωπική του ζωή όχι μόνο στο γήπεδο

Όσο περισσότερο γνωστός γίνεται κάποιος, τόσα περισσότερα μαθαίνουμε για αυτόν. Ας πούμε, ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν επέλεξε τυχαία τον Μπάτμαν για να πανηγυρίσει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σάλκε και άνοιξε το δρόμο για την νίκη της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο 24χρονος Γκαμπονέζος έχει... ψύχωση με τον συγκεκριμένο σούπερ ήρωρα σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και το αυτοκίνητό του, μια πολυτελής Λαμποργκίνι, θυμίζει το... μπατμομπίλ!  Και δεν είναι μόνο αυτό... Σκούφος Μπάτμαν, παπούτσια Μπάτμαν, ξυρίζει το κεφάλι του και κάνει σχέδιο μια νυχτερίδα.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE