Με εκρήξεις θα «ξυπνήσει» η Λάρνακα- Προειδοποιεί και καθησυχάζει η Αστυνομία

Με εκρήξεις θα «ξυπνήσει» η Λάρνακα- Προειδοποιεί και καθησυχάζει η Αστυνομία

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δύναμης καθώς οι εκρήξεις είναι ελεγχόμενες και αφορούν καταστροφή μη χρησιμοποιημένων υλικών και πυροτεχνημάτων.

Στην καταστροφή περίπου 2500 εμπορικών πυροτεχνημάτων, καθώς και άλλων μη χρησιμοποιήσιμων υλικών της, προχωρά την Παρασκευή 8/3 η Αστυνομία.

Η καταστροφή των πιο πάνω υλικών θα πραγματοποιηθεί στο πεδίο βολής της Εθνικής Φρουράς, στο Καλό Χωριό (πλησίον της Λάρνακας) και θα διαρκέσει από τις 7π.μ. μέχρι και τις 2μ.μ..

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καταστροφής θα ακουστούν εκρήξεις. Ως εκ των πιο πάνω, ενημερώνεται το κοινό ότι δεν συντρέχει οποιοσδήποτε λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE