Όλα τα βλέμματα στο Κυπριακό - Ο ΠτΔ ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο μετά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη
O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώνει στις εννέα και μισή το πρωί τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό.

Του Μιχάλη Μενελάου
Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής ημερομηνίας 07/03 ήταν καλεσμένοι ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης και ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης.
Κατά τον «χαιρετισμό» της, η Προεδρεύουσα της Επιτροπής, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της που «εν μέσω θυέλλης για τον Συνεργατισμό» ο υπουργός Οικονομικών μετέβη στη Βουλή καλεσμένος στην Επιτροπή.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ο Γεωργιάδης έπαθε Χριστόφια…
Ο υπουργός, από την πλευρά του, απάντησε στην κυρία Χαραλαμπίδου, αστειευόμενος «είμαι παντός καιρού».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χ. Γεωργιάδης: €3,5 δισ. τα χρωστούμενα της ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος – Παραχωρούνται ακίνητα σε κοινότητες
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο υπουργός Οικονομικών, βρισκόταν – πριν την Επιτροπή – στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συμμετείχε στο Υπουργικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 09:00 το πρωί της ίδιας μέρας.
Ακολούθως ο κύριος Γεωργιάδης, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για το πόρισμα της κατάρρευσης του Συνεργατισμού που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη 06/03.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




