ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«'Εφυγε» από την ζωή πρώην Βουλευτής του ΔΗΣΥ

«'Εφυγε» από την ζωή πρώην Βουλευτής του ΔΗΣΥ

Θλίψη στον χώρο της πολιτικής με την είδηση για τον θάνατο πρώην Βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού. 

 «Έφυγε» από την ζωή το πρωί της Πέμπτης (07/03) το τιμημένο στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρώην Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Μούσκος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το ΔΗΣΥ: «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα το πρωί έφυγε από την ζωή το τιμημένο στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρώην Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Μούσκος.
 
Ο Ανδρέας Μούσκος υπήρξε ένα αξιόλογο στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού με έντιμο βίο και πλούσια πολιτική δραστηριότητα. Εργάστηκε άοκνα για την εκπροσώπηση των ψηφοφόρων της επαρχίας Λάρνακας και της παράταξής μας στην Βουλή από το 1991 μέχρι το 2001, περίοδο την οποία διετέλεσε Βουλευτής Λάρνακας.
 
Η συνολική του προσφορά στην παράταξη μας αλλά και στην Επαρχία Λάρνακας αφήνει μια ανεξίτηλη μνήμη.
 
Ο Πρόεδρος, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, και ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top