ΚΥΠΡΟΣ: Μαζικές προσλήψεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική- Πολλές οι κενές θέσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Μαζικές προσλήψεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική- Πολλές οι κενές θέσεις

Εντός του τρέχοντος μηνός αναμένεται να προκηρυχθούν οι νέες θέσεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» η προκήρυξη θα αφορά 286 προσλήψεις, 200 αστυφυλάκων, 56 πυροσβεστών και 30 ειδικών αστυνομικών, θέσεις οι οποίες έχουν κενωθεί μετά από αφυπηρετήσεις.

Σημειώνεται παράλληλα πως οι κενές θέσεις στην Αστυνομία είναι πολύ περισσότερες ενώ η διαδικασία που θα εφαρμοστεί θα είναι ίδια με αυτή του 2018. Πέραν των γραπτών εξετάσεων οι υποψήφιοι θα περάσουν από σειρά δοκιμασιών που θα καθορίσουν το κατά πόσο θα φορέσουν την στολή του Αστυνομικού.

Όπως αποδείχτηκε πέρσι οι περισσότεροι υποψήφιοι κόβονται στο δείκτη μάζας σώματος (υπερβαροι) στο δρόμο αντοχής και στη δύναμη χειρός. Επίσης θα πρέπει να περάσουν από ψυχομετρικά τεστ, ώστε να διαφανεί αν αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα ή αν κάποιος είναι επιρρεπής σε θέματα διαφθοράς.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE