ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Κατολίσθηση βράχων «έκλεισε» δρόμο

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Κατολίσθηση βράχων «έκλεισε» δρόμο

Κατολίσθηση βράχων στο δρόμο Σαϊτά – Αμιάντου.

Κατολίσθηση βράχων σημειώθηκε στο δρόμο από Σαϊτά προς Αμίαντο, παρά το σημείο "Μούζουρας", γύρω στις 09:00 το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα στα εξ αντιθέτου ερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Κλειστοί παραμένουν για την τροχαία κυκλοφορία οι ακόλουθοι δρόμοι, λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολισθήσεων και υποχώρησης του οδοστρώματος στην επαρχία Πάφου:

Αγίου Νικολάου - Πέρα Βάσας, στο γεφύρι Τζιελεφού

Κελοκεδάρων - Αμαργέτης - Νατάς, στο γεφύρι Ζιριπιλλή

Σαλαμιούς – Γαλαταριάς, στο γεφύρι Παναγίας του Σίντι

Αγίου Νικολάου – Μαντριών

Αγίου Δημητριανού προς Κρήτου Μαρόττου

Επίσης, οι δρόμοι Αγίου Νικολάου – Καμιναριών και Σταυροκόννου – Φιλούσας είναι επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων.

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.