Λίνγκαρντ και Μαρσιάλ… έσπασαν το σπίτι τους στο γκολ του Ράσφορντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίνγκαρντ και Μαρσιάλ… έσπασαν το σπίτι τους στο γκολ του Ράσφορντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχοντας μείνει εκτός αποστολής λόγω των τραυματισμών τους, οι Τζέσι Λίνγκαρντ και Άντονι Μαρσιάλ ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς από τα σπίτια τους, βλέποντας τον Ράσφορντ να σκοράρει στο Παρίσι και να χαρίζει τη μεγαλειώδη πρόκριση στη Γιουνάιτεντ.

Οι Λίνγκαρντ και Μαρσιάλ είναι δύο εκ των… 10 ποδοσφαιριστών που έμειναν πίσω στο Μάντσεστερ μη μπορώντας ν’ ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας, παρ’ όλα αυτά, έζησαν με τον δικό τους τρόπο την τεράστια επιτυχία των παιδιών του Σόλσκιερ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE