Φτάνουν στην Κύπρο για να γλιτώσουν – Πάνε στους Αστυνομικούς Σταθμούς

Φτάνουν στην Κύπρο για να γλιτώσουν – Πάνε στους Αστυνομικούς Σταθμούς

33 μετανάστες έφτασαν σε Ακάκι και Ορόκλινη αντίστοιχα, την Τετάρτη (6/3).

Γύρω στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης (6/3) εντοπίστηκαν στο Ακάκι 20 άντρες μετανάστες από την Συρία.

Τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, 13 πρόσωπα που κατάγονται από την Συρία, μετέβησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης. Οι 13 μετανάστες, ανέφεραν ότι έφτασαν από τις Κατεχόμενες περιοχές στις ελεύθερες, περπατώντας.

Σημειώνεται ότι και στις δύο περιπτώσεις οι μετανάστες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Τα 33 πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.