Φτάνουν στην Κύπρο για να γλιτώσουν – Πάνε στους Αστυνομικούς Σταθμούς

Φτάνουν στην Κύπρο για να γλιτώσουν – Πάνε στους Αστυνομικούς Σταθμούς

33 μετανάστες έφτασαν σε Ακάκι και Ορόκλινη αντίστοιχα, την Τετάρτη (6/3).

Γύρω στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης (6/3) εντοπίστηκαν στο Ακάκι 20 άντρες μετανάστες από την Συρία.

Τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, 13 πρόσωπα που κατάγονται από την Συρία, μετέβησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης. Οι 13 μετανάστες, ανέφεραν ότι έφτασαν από τις Κατεχόμενες περιοχές στις ελεύθερες, περπατώντας.

Σημειώνεται ότι και στις δύο περιπτώσεις οι μετανάστες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Τα 33 πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE