EUROVISION: ΧΑΜΟΣ με το τραγούδι της ΚΥΠΡΟΥ – Μία ανάσα πριν την ΚΟΡΥΦΗ στα στοιχήματα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

EUROVISION: ΧΑΜΟΣ με το τραγούδι της ΚΥΠΡΟΥ – Μία ανάσα πριν την ΚΟΡΥΦΗ στα στοιχήματα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρώτη φορά στη δημοσιότητα ολόκληρο το τραγούδι με το video clip και έγινε χαμός!

Χθες Τρίτη (05/03) γύρω στις 20:30 το βράδυ στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του ΡΙΚ παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά το επίσημο Video Clip του τραγουδιού «Replay», με το οποίο η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ωστόσο, το τραγούδι με το που ανέβηκε στο κανάλι του youtube είχε φτάσει σε χρόνο ρεκόρ τα 15.000 views, κάτι που αποδεικνύει το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ μέχρι το πρωί της Τετάρτης (06/03) τα views έχουν φτάσει τον αριθμό των 250.609.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Σε μια εκδήλωση υψηλής πολιτικής και συμβολικής σημασίας που συνδιοργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας με το Invest Cyprus και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο Λονδίνο σήμερα, 21 Μαΐου 2025, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε το νέο Σχέδιο Δράσης για τον Επαναπατρισμό Ταλέντου, στο πλαίσιο της εθνικής πρωτοβουλίας Minds in Cyprus.

BEST OF TOTHEMAONLINE