Β΄ κατηγορία ανδρών: Κέρδισαν οι πρωτοπόροι και… ετοιμάζονται για το μεταξύ τους ντέρμπι!

Β΄ κατηγορία ανδρών: Κέρδισαν οι πρωτοπόροι και… ετοιμάζονται για το μεταξύ τους ντέρμπι!

Mε νίκες των πρωτοπόρων Ε.Ν.Π. και Ολυμπιάς Φρενάρους, συνεχίστηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β΄ Κατηγορίας Ανδρών, με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής.

Το μεγάλο ντέρμπι Ε.Ν.Π.-Ολυμπιάς Φρενάρους θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 13 Mαρτίου 2019, στο Κλειστό Παραλιμνίου στις 19:30.

Στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου, η Ε.Ν.Π κέρδισε τον ΑΠΟΚ με 0-3 σετ και έμεινε στην κορυφή με 30 βαθμούς. Η Ένωση ήταν καλύτερη και κέρδισε τα σετ με 20-25, 15-25 και 18-25.

Στη Σάλα «Φώτη Πίττα» στο Φρέναρος, η Ολυμπιάς Φρενάρους κέρδισε την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με 3-0 σετ και έμεινε έναν πόντο πίσω από τους «βυσσινί». Τα σετ (25-19, 25-16,25-18).

Από το βράδυ της Τετάρτης, στην 3η θέση του πίνακα βρίσκεται η Ε.Ν.Α.ΑΘ που μέσα στο Γήπεδο Πύλας κέρδισε τον Φοίνικα με 1-3 σετ, αν και έχανε 1-0 (25-21, 23-25,23-25, 15-25).

Η βαθμολογία (13η αγωνιστική)

1. Ε.Ν.Π. (σε 11 αγώνες) 30
2. Ολυμπιάς Φρ. (σε 11 αγώνες) 29
3. Ε.Ν.Α.ΑΘ (σε 11 αγώνες) 19
4. Φοίνικας Π. (σε 11 αγώνες) 17
5. Α.Ο. Διόνυσος (σε 11 αγώνες) 13
6. Ολυμπιάδα Ν. (σε 12 αγώνες) 08
7. ΑΠΟΚ (σε 11 αγώνες) 01

Πηγή: new.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE