Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
«Όσα λάθη κάναμε σήμερα τα πληρώσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου είχαμε το πάνω χέρι, έγινε ένα λάθος και δεχθήκαμε την ισοφάριση, ενώ και στην επανάληψη δεχθήκαμε γκολ από δικά μας λάθη.
Είχαμε απέναντι μας ένα μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Το γεγονός του αποκλεισμού, μας απογοητεύει, όμως έχουμε την πρόκληση του να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα.
Συγχαίρουμε τον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση. Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές πληρώνεις τα δικά σου λάθη και άλλες όχι.
Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Δυστυχώς, δεν χαροποιήσαμε τον κόσμο μας, αλλά τους θέλουμε κοντά μας για τη συνέχεια».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις