Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα Άντρη Αναστασιάδη, είχε το πρωί της Πέμπτης 06/03 συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριο, στην Αρχιεπισκοπή, στο Λονδίνο.

Κατά τη συνάντηση, ο Αρχιεπίσκοπος Γρηγόριος παρασημοφόρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον Σταυρό του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και την κα Αναστασιάδη με τον Σταυρό της Τριακονταετίας του Αρχιεπισκόπου.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ προς τιμήν της κυπριακής διασποράς στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπογραμμίζοντας τη σημαντική συμβολή των Κυπρίων αποδήμων τόσο στη χώρα όπου διαβιούν όσο, κυρίως, και στους αγώνες του κυπριακού λαού και τις άοκνες προσπάθειες της Κυβέρνησης για επανένωση της Κύπρου.

Στη συνάντηση παρέστη, επίσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου και ο Ύπατος Αρμοστής της Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Ευριπίδης Ευριβιάδης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.