ΠΑΦΟΣ: Μπούκαρε σε ταχυφαγείο έχοντας μαζί του ένα μαχαίρι - Τον εντόπισε ο ιδιοκτήτης

ΠΑΦΟΣ: Μπούκαρε σε ταχυφαγείο έχοντας μαζί του ένα μαχαίρι - Τον εντόπισε ο ιδιοκτήτης

 Στη σύλληψη 18χρονου, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε περιουσία και μαχαιροφορίας.

Ο 18χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 6.45 το πρωί σήμερα, από ιδιοκτήτη ταχυφαγείου, στην Πάφο, να βρίσκεται εντός κλειστού, εξωτερικού χώρου του ταχυφαγείου. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις και εντόπισαν στην κατοχή του 18χρονου ένα μαχαίρι, το οποίο καταλήγει σε μυτερή άκρη, το οποίο και κατακράτησαν.

Ο 18χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισόδου σε περιουσία και της μαχαιροφορίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE