Καταδίκη από τον Δήμο Λάρνακας για το «τουρκόσποροι» - «Δεν εκπροσωπούν τους Λαρνακείς»

Καταδίκη από τον Δήμο Λάρνακας για το «τουρκόσποροι» - «Δεν εκπροσωπούν τους Λαρνακείς»

Ο Δήμος Λάρνακας καταδικάζει απερίφραστα προσωπικές απόψεις του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Λακκοτρύπη.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται σε «πρόσφατα δημοσιεύματα στον ημερήσιο Τύπο που αφορούν δηλώσεις μέλους του Δημοτικού Συμβούλου Λάρνακας Γιώργου Λακκοτρύπη», προσθέτοντας πως «οι προσωπικές του απόψεις δεν εκπροσωπούν τον Δήμο, ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε και τους Λαρνακείς και τις καταδικάζει απερίφραστα».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το θέμα θα συζητηθεί αύριο Πέμπτη 7 Μαρτίου στην προγραμματισμένη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας».

Ο κ. Λακκοτρύπης με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής προέβη σε ρατσιστικά σχόλια σε βάρος των κατοίκων της Πάφου και των Τουρκοκυπρίων χαρακτηρίζοντας τους «τουρκόρατσα» και «τουρκόσποροι».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE