Παίκτρια του Survivor είναι έγκυος στον τρίτο της μήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παίκτρια του Survivor είναι έγκυος στον τρίτο της μήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διανύει μια από τις σημαντικότερες περιόδους της ζωής της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Φελίσια που είχε πάρει μέρος στο περσινό Survivor έχει κλείσει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φουσκώνει.

Το μωράκι της, το οποίο περιμένει είναι καρπός του έρωτά της με τον Μιχάλη Αντιώτη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπίας αλουμινίων γνωστής ευρωπαϊκής φίρμας, με έδρα στα βόρεια προάστια.

Η σχέση τους δεν μετρά μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ οι δυο τους φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στα social media του επιχειρηματία ωστόσο υπάρχουν κάποια κοινά στιγμιότυπα.

Φωτογραφίες:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE