ΔΗΣΥ: Διαγράφεται άμεσα ο Γ. Λακκοτρύπης – «Δεν έχει θέση στα μητρώα των μελών μας»

ΔΗΣΥ: Διαγράφεται άμεσα ο Γ. Λακκοτρύπης – «Δεν έχει θέση στα μητρώα των μελών μας»

Στην άμεση διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου του ΔΗΣΥ Λάρνακας προχωρά ο Δημοκρατικός Συναγερμός, μετά το ρατσιστικό σχόλιο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη (5/3).

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ το πρωί της Τετάρτης (6/3) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, σχολίασε ότι ήταν απαράδεκτο το σχόλιο του κ. Λακκοτρύπη και πως αντιβαίνει κάθε αρχή.

Σημείωσε ότι δεν έχει θέση στα μητρώα της παράταξής τους και πως στις 8:30 ο πρόεδρος του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, θα ζητήσει την διαγραφή του.

«Δεν μπορούν τα μέλη μας να έχουν τέτοιες απόψεις και αντιλήψεις», σημείωσε.

Όσον αφορά τον τρόπο που θα διαγραφεί ο κ. Λακκοτρύπης, ο κ. Δημητρίου είπε πως υπάρχουν δύο οδοί. Είτε θα γίνει αυτεπάγγελτη και άμεση διαγραφή, είτε μέσω του πειθαρχικού συμβουλίου.

«Σοβαρότατο και εκτός των οποιονδήποτε παραμέτρων» χαρακτήρισε επίσης το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Τη θέση ότι η Τουρκία είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πλέον τα κίνητρα που ενδιαφέρουν την Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE