ΛΑΡΝΑΚΑ: 19χρονος οδηγός «πετούσε» σε κατοικημένη περιοχή

ΛΑΡΝΑΚΑ: 19χρονος οδηγός «πετούσε» σε κατοικημένη περιοχή

Υπόθεση οδήγησης μη εγγεγραμμένου οχήματος και παράβασης του ορίου ταχύτητας διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λάρνακας, εναντίον 19χρονου.

Ο 19χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 8.55 το βράδυ της Τρίτης (5/3), να οδηγεί το αυτοκίνητο του στην Λεωφόρο Λεμεσού, στη Μοσφιλωτή, με ταχύτητα 130 χιλιομέτρων αντί 65 όπως είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 19χρονου οδηγού, ενώ κατά τον τροχονομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που αυτός οδηγούσε δεν είναι εγγεγραμμένο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

Ο 19χρονος αφέθηκε αργότερα ελεύθερος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης τροχαίων παραβάσεων.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE