ΑΛΛΑΓΕΣ από τον Αυγουστή…

ΑΛΛΑΓΕΣ από τον Αυγουστή…

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει αύριο (6/3) την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο για το δεύτερο μεταξύ τους ματς.

Το παιχνίδι είναι στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου και προ εβδομάδας η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είχε κερδίσε με 5-1 στο πρώτο ματς. Αυτό το σκορ δίνει δικαίωμα στον κόουτς των κυανόλευκων της Λεμεσού να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα και να ξεκουράσει παίκτες αύριο. Παίκτες που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αποδείξουν τι αξίζουν.

Σίγουρα λοιπόν ο Αυγουστή θα προβεί σε rotation και θα δοκιμάσει πράγματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας καθώς η πρόκριση έχει κλειδώσει από το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΖ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE