Ομόνοια: Η απονομή του πρωταθλήματος πετόσφαιρας

Ομόνοια: Η απονομή του πρωταθλήματος πετόσφαιρας

Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πετόσφαιρας θα πραγματοποιηθεί η απονομή του τίτλου της πρωταθλήτριας στην Papa John''s ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά από σχετική απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας.

Η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015, μέρα κατά την οποία η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Παφιακό στο στάδιο "Ελευθερία", σε αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19:30.

Οι διοργανωτές ήδη έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες, με στόχο να τιμήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την νέα πρωταθλήτρια πετόσφαιρας, ενώ ξεχωριστό ρόλο θα έχει στην βραδιά και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στις 13 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:30, η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ραντεβού στο στάδιο "Ελευθερία". Για να δείξουμε την εκτίμησή μας στο Τμήμα Πετόσφαιρας, για να ευχαριστήσουμε αυτούς που έφεραν το πρώτο πρωτάθλημα πετόσφαιρας στην ιστορία του Σωματείου μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.