«Μισή ώρα» VAR και γκολάρα του Τάντιτς για το 0-3 στη Μαδρίτη (vid)

«Μισή ώρα» VAR και γκολάρα του Τάντιτς για το 0-3 στη Μαδρίτη (vid)

Ο Σέρβος επιθετικός έβαλε φοβερό γκολ, διαιτητής και κοντρόλ δεν μπορούσαν να αποφασίσουν και τελικά έδειξαν σέντρα, ίσως αδικώντας τους Μαδριλένους.

Αφού κέρασε με φοβερές ασίστ τα δύο πρώτα γκολ, ο Ντούσαν Τάντιτς έβαλε κι εκείνος γκολάρα με σούπερ φαλτσαριστό. Ο διαιτητής όμως πήγε στο VAR, επειδή στο ξεκίνημα της φάσης η μπάλα φαίνεται να πέρασε την πλάγια γραμμή και λογικά το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο διαιτητής όμως αφού μίλησε με το κοντρόλ για πέντε λεπτά, αποφάσισε να δείξει σέντρα για το 0-3 του Αγιαξ, σκορ αποκλεισμού για τη Ρεάλ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.