ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ για τη διαιτησία Νεοκλέους στο ΑΕΚ – ΑΕΛ / «Έδειξε δειλία και επηρεάστηκε…»

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ για τη διαιτησία Νεοκλέους στο ΑΕΚ – ΑΕΛ / «Έδειξε δειλία και επηρεάστηκε…»

Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης στην εκπομπή «Άκου τη φάση» στο Super sport FM 104.0, μίλησε για τη διαιτησία του Νικόλα Νεοκλέους στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΑΕΛ.

Αναλυτικά τι είπε:

«Δεν κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση από τις ανακοινώσεις. Μπήκε φοβισμένος. Έκανε εύκολα τα λάθη. Στο 30’ βλέπει ένα πόδι να υψώνεται στο ύψος του κεφαλιού. Από μόνο του το πόδι εκεί που βγήκε είναι παράβαση. Είναι πέναλτι για την ΑΕΛ. Δεν χρειαζόταν να είσαι κοντά για να το δεις. Όταν κατέβαζε το πόδι, το τοποθέτησε πάνω στον ώμο του παίκτη και ήταν παράβαση για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Όχι βίαιο όμως. Πέναλτι και κίτρινη. Είχε καθαρό οπτικό πεδίο και ήταν αδικαιολόγητο λάθος. Στο 41’ ο παίκτης της ΑΕΛ έδιωξε τη μπάλα και ήρθε ο Γιάννου να σηκώσει το πόδι και να λακτίζει τον αντίπαλο του στα πόδια. Απευθείας κόκκινη. Απόπειρα λακτίσματος κατά αντιπάλου λέει κόκκινη ο κανονισμός. Και εδώ έδειξε δειλία ο διαιτητής. Θα μπορούσαν να μιλήσουν οι διαιτητές είχαν τον χρόνο καθώς ο παίκτης της ΑΕΛ έμεινε κάτω. Διαιτητής που χρίζεις διεθνή δεν μπορεί να κάνει τέτοια λάθη. Εμείς εδώ είμαστε να τα λέμε, μακάρι να επανέλθει. Είμαι έντονος για να προβληματιστούμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE