Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ χώρισε με τη σύντροφό του επειδή συναντιόταν κρυφά με ξανθιά ηθοποίο

Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ χώρισε με τη σύντροφό του επειδή συναντιόταν κρυφά με ξανθιά ηθοποίο

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πληροφορήθηκε για τις στενές σχέσεις του συντρόφου της και ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ με την ηθοποιό και αποφάσισε να σταματήσει να δίνει άλλες ευκαιρίες στη σχέση τους.

Τον οριστικό χωρισμό της από τον μέσο του ΑΠΟΕΛ Σάββα Γκέντσογλου επιβεβαίωσε πριν μερικές βδομάδες η Αγγελική Ηλιάδη μιλώντας στην  εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το λόγο.

Όπως ισχυρίζεται την Τρίτη 5/3 με δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao, υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να μην δώσει άλλη ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, πέτρα του σκανδάλου αποτέλεσε η γνωστή ηθοποιός, Βίκυ Κάβουρα με την οποία ο Γκέντσογλου συναντιέται κάτω από συνθήκες άκρως μυστικότητας προκειμένου να μην γίνουν στόχος των ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE