ΚΥΠΡΟΣ: Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε οδηγούς από την Αστυνομία – Κυκλοφορούσαν με χρωματιστό πετρέλαιο

ΚΥΠΡΟΣ: Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε οδηγούς από την Αστυνομία – Κυκλοφορούσαν με χρωματιστό πετρέλαιο

Πρόστιμα σε οδηγούς αυτοκινήτων που χρησιμοποιούσαν αγροτικό πετρέλαιο και βιομηχανικό πετρέλαιο θέρμανσης .

Πρόστιμα ύψους 5.500 ευρώ, εκδόθηκαν την Τρίτη 05/03 σε οκτώ συνολικά οδηγούς αυτοκινήτων στην επαρχία Αμμοχώστου, που χρησιμοποιούν για καύσιμα κίνησης αγροτικό πετρέλαιο και βιομηχανικό πετρέλαιο θέρμανσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τρίτη 05/03 μεταξύ των ωρών 09.30 – 11.00 το πρωί, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με Λειτουργούς του Αρχιτελωνείου και μέλη του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, διενήργησαν ελέγχους σε 50 αυτοκίνητα σε σχέση με τα καύσιμα που χρησιμοποιούσαν.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι σε έξι αυτοκίνητα οι οδηγοί χρησιμοποιούσαν για καύσιμα κίνησης αγροτικό πετρέλαιο ενώ σε δύο χρησιμοποιείτο βιομηχανικό πετρέλαιο θέρμανσης κατά παράβαση του Περί Τελωνειακών Δασμών και Φόρων Καταναλώσεως Νόμου.

Στους οδηγούς των αυτοκινήτων εκδόθηκαν εξώδικα συνολικού ύψους 5.500 ευρώ τα οποία και πλήρωσαν, ενώ την διερεύνηση των υποθέσεων ανέλαβαν τα μέλη του Αρχιτελεωνείου.

Περαιτέρω έλεγχοι που διενεργήθηκαν στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα διαπιστώθηκαν τρεις τροχαίες παραβάσεις αρμοδιότητας του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, ενώ ανακλήθηκαν τα πιστοποιητικά καταλληλότητας τριών από τα αυτοκίνητα που ελέγχθηκαν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE