Τρέλανε το Instagram με το κορμί της η Κύπρια επώνυμη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρέλανε το Instagram με το κορμί της η Κύπρια επώνυμη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι και αν είναι 45 ετών, συνεχίζει να έχει κορμί 20αρας…

Το τελευταίο διάστημα, έχει πραγματικά «τρελάνει» τους ακόλουθούς της στο Instagram και εντυπωσιάζει με το κορμί της η Κύπρια τραγουδίστρια.   

H Μαριάντα Πιερίδη, τις τελευταίες ημέρες, έχει γεμίσει το προφίλ της με φωτογραφίες που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο θα ζήλευαν αρκετές γυναίκες.

 Τι και αν είναι μαμά ενός αγοριού, η ίδια φροντίζει τον εαυτό της, γυμνάζεται και μοιράζεται τα μυστικά της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. 

Όπως φαίνεται έχει πάθος με τη yoga και η ίδια χαρακτηρίζει αυτό το είδος άσκησης ως «μουσική και ρυθμό του σώματος». 

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της Κύπριας τραγουδίστριας:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE