Τρέλανε το Instagram με το κορμί της η Κύπρια επώνυμη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρέλανε το Instagram με το κορμί της η Κύπρια επώνυμη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι και αν είναι 45 ετών, συνεχίζει να έχει κορμί 20αρας…

Το τελευταίο διάστημα, έχει πραγματικά «τρελάνει» τους ακόλουθούς της στο Instagram και εντυπωσιάζει με το κορμί της η Κύπρια τραγουδίστρια.   

H Μαριάντα Πιερίδη, τις τελευταίες ημέρες, έχει γεμίσει το προφίλ της με φωτογραφίες που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο θα ζήλευαν αρκετές γυναίκες.

 Τι και αν είναι μαμά ενός αγοριού, η ίδια φροντίζει τον εαυτό της, γυμνάζεται και μοιράζεται τα μυστικά της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. 

Όπως φαίνεται έχει πάθος με τη yoga και η ίδια χαρακτηρίζει αυτό το είδος άσκησης ως «μουσική και ρυθμό του σώματος». 

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της Κύπριας τραγουδίστριας:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE