Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εξαγοράς των παγίων ψυχαγωγίας της Fox έναντι 71,3 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με το CNBC, η Disney αποφάσισε να προχωρήσει στον ανακαθορισμό των ετήσιων -μελλοντικών- αποδοχών του διευθύνων στελέχους της.
Η απόφαση ήρθε εξαιτίας μια ψηφοφορίας μετόχων που πραγματοποιήθηκε πριν από έναν χρόνο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι μέτοχοι ψήφισαν κατά του πακέτου αποδοχών του Ίγκερ στην ετήσια συνέλευση, σε μία μη δεσμευτική ψήφο που η εταιρεία θα λάμβανε υπόψιν για τις μελλοντικές αποδοχές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




