Παίχτης ΔΙΑΦΟΡΑΣ για μικρομεσαία ομάδα!

Παίχτης ΔΙΑΦΟΡΑΣ για μικρομεσαία ομάδα!

Όταν μάθαμε ότι ο Μηνάς Αντωνίου, θα πήγαινε δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ σε μικρομεσαία ομάδα, είμαστε σίγουροι ότι θα έκανε τη διαφορά.  Αρχικά ήταν για να ενταχθεί προσωρινά στη Δόξα, αλλά στην πορεία… χάλασε η δουλειά. Εν τέλει τον έστειλαν στο Παραλίμνι, χθες στο παιχνίδι με την ομάδα της Κατωκοπιάς έβαλε το χρυσό γκολ!  Η ατυχία του Αντωνίου, ήταν ότι πέρσι όταν ξεκίνησε να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, είχε σοβαρό τραυματισμό (μέσα του Απρίλη του 2018).  Όταν πάρει παιχνίδια στα πόδια του με την Ένωση, δεν αποκλείεται να επανέλθει στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ το Καλοκαίρι, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2020 με τους πρωταθλητές.  Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE