Ίσως και νωρίτερα ο «γάμος» με Τιμούρ – Δεν θέλει να γίνει… «σίριαλ» η επιστροφή του

Ίσως και νωρίτερα ο «γάμος» με Τιμούρ – Δεν θέλει να γίνει… «σίριαλ» η επιστροφή του

Το «νερό» πλέον φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο «αυλάκι», αναφορικά με την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση μετά από δέκα χρόνια.

Αυτή τη φορά το «φλερτ» δεν είναι φιλολογικό και δεν αποκλείεται ο… «γάμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές να γίνει πιο νωρίς, πριν δήλαδη λήξει η φετινή σεζόν, προκειμένου ο Γεωργιανός τεχνικός να έχει τη δυνατότητα αξιολόγησης του ρόστερ, για να πάρει έγκαιρα τις αποφάσεις του για το ποιοι θέλει να μείνουν και ποιοι να φύγουν, για να ξεκινήσει σταδιακά το «χτίσιμο» της νέας Ανόρθωσης σε στέρεες βάσεις.

Βέβαια, ας περιμένουμε πρώτα τις εξελίξεις στα διοικητικά και όταν επισημοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή, όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέμα επιστροφής του Τιμούρ Κετσπάγια δεν αναμένεται να «τραβήξει» πολύ, αφού αυτό είναι και επιθυμία του κόουτς, ο οποίος θέλει να «τρέξουν» οι εξελίξεις και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει… «σίριαλ» η όλη υπόθεση.

Όσον αφορά τον Γιούργκεν Στρέπελ, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολλανδός τεχνικός μένει στην τεχνική ηγεσία της «Κυρίας»… μέχρι να φύγει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE