ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα 22χρονου – Στόχος εγκληματικής ενέργειας

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα 22χρονου – Στόχος εγκληματικής ενέργειας

Σε κακόβουλη ενέργεια εκτιμάται ότι οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε σε όχημα 22χρονου τα ξημερώματα της Τρίτης (5/3).

Γύρω στην 1:20 ξέσπασε πυρκαγιά στο όχημα του 22χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στην Σωτήρα.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς και εξετάσεις.

Εκ πρώτης όψεως, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, ωστόσο αναμένεται να διαπιστωθεί όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι το όχημα, αξίας 7 χιλιάδων ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE