Σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με οικοδεσπότη τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο, για τον εορτασμό της Κύπρου και της προσφοράς της κυπριακής παροικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα παραβρεθεί το βράδυ της Δευτέρας 04/03 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Προσκεκλημένοι είναι περισσότεροι από 100 Κύπριοι επιστήμονες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες και πολίτες που διαπρέπουν στον κοινωνικό βίο της Βρετανίας, προερχόμενοι από όλες τις κοινότητες της Κύπρου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα συνομιλήσουν με τους παριστάμενους και θα έχουν την ευκαιρία να δουν τρεις εκθέσεις: μία με ευρήματα των αρχαιολογικών ανασκαφών στην Έγκωμη, μία με αυθεντικούς χάρτες της Κύπρου των τελών του 19ου αιώνα από το λόρδο Κίτσενερ και μία για το διεπιστημονικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα συνεργασίας του Πανεπιστημίου Κύπρου με το Imperial College «Κοίος - Κέντρο Αριστείας», το οποίο επικεντρώνονται στη διαχείριση κρίσιμων υποδομών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE