Εμετός αξίας μισού εκατομμυρίου – «Θα τον πουλήσω και θα αφυπηρετήσω» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμετός αξίας μισού εκατομμυρίου – «Θα τον πουλήσω και θα αφυπηρετήσω» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τη «μπάζα» του έκανε 44χρονος μπάρμαν ο οποίος βρήκε στην παραλία εμετό φάλαινας.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο 44χρονος μπάρμαν, Boonyos Tala-upara, βρήκε την «περίεργη μάζα» καθώς περπατούσε το καλοκαίρι του 2018 σε παραλία στην νότια Ταϊλάνδη.

Ο 44χρονος άνδρας, βρήκε την παράξενη σωρό, με την περίεργη υφή και την πήγε στο σπίτι του.

Την τοποθέτησε στην αυλή της οικίας του, όπου και ξέχασε την ύπαρξή της.

Λίγους μήνες αργότερα όμως, ένας φίλος του είδε το παράξενο αντικείμενο και του ανέφερε πως μοιάζει με εμετό φάλαινας. Ένα αντικείμενο το οποίο μπορεί να πωληθεί για υπέρογκα ποσά καθώς χρησιμοποιείται σε αρώματα, φαγητά και κρέμες.

Όπως υπολογίζει ο άνδρας, το έμεσμα μπορεί να του αποφέρει έως και μισό εκατομμύριο δολάρια, καθώς οι κατασκευαστές καλλυντικών ψάχνουν συνεχώς την εν λόγω σπάνια ουσία.

«Αυτό μπορεί να είναι το τυχερό μου λαχείο», ανέφερε στον Τύπο. «Θέλω να το πουλήσω και να αφυπηρετήσω».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE