Ανησυχούν για τους χαρταετούς την Καθαρά Δευτέρα στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Ανησυχούν για τους χαρταετούς την Καθαρά Δευτέρα στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Αποφυγή του πετάγματος χαρταετών στην περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας την Καθαρά Δευτέρα, συστήνει ο Δήμος Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «το πέταγμα χαρταετών στην περιοχή Αεροδρομίου Λάρνακας και συγκεκριμένα στην περιοχή προσέγγισης των αεροσκαφών όπως οι περιοχές Αλυκής – Τεκκέ, Ακτής Μακένζι, Κιτίου και Περιβολιών,  πρέπει να αποφεύγεται κατά την Καθαρά Δευτέρα, γιατί μπορεί να προκαλέσει κινδύνους στις πτήσεις».

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος «προσβλέπει στην κατανόηση του κοινού και τη συνεργασία του, προς αποφυγή ανεπιθύμητων καταστάσεων».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE