Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή προσωρινά λωρίδα

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή προσωρινά λωρίδα

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι η δεξιά λωρίδα ταχείας πορείας, του αυτοκινητόδρομου Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, στην κατεύθυνση προς την Αγία Νάπα, λίγο πριν την έξοδο προς Λειβάδια, θα παραμείνει κλειστή προσωρινά λόγω τροχαίου ατυχήματος, το οποίο συνέβη γύρω στις 3.00 μετά το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, οδηγός αυτοκινήτου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να ακινητοποιηθεί εντός της δεξιάς λωρίδας του δρόμου.

Κατά το τροχαίο ατύχημα δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχής βοήθειας προς το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE