Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Συγκεκριμένα, οδηγός αυτοκινήτου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να ακινητοποιηθεί εντός της δεξιάς λωρίδας του δρόμου.
Κατά το τροχαίο ατύχημα δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.
Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχής βοήθειας προς το κοινό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις