Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO
Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι ο Χατζηπαντελάς, φέρεται να είπε στον μεγαλομέτοχο, ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει να ηγείται της ποδοσφαιρικής εταιρίας και μετά τον Μάιο.
Ο Χρήστος Πουλλαίδης, επιφυλάχθηκε να του απαντήσει προσεχώς.
Εξ άλλου, ο πρώην πρόεδρος της Κυρίας, μαζί με τον Χατζηπαντελά, τα προσεχή 24ωρα θα έχουν συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια, κατά την οποία εκτός απρόοπτου θα δώσουν τα χέρια για την επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά από δέκα και πλέον χρόνια.
Ήδη έγινε μια συζήτηση σε προφορικό επίπεδο, για το ύψος του προϋπολογισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου. Επίσης ο Τιμούρ Κετσπάγια θα τους ενημερώσει, με ποιο μοντέλο θα λειτουργήσει την ομάδα.
Οι γνωστοί του συνεργάτες, θα είναι παρά το πλευρό του και κατά τη νέα του θητεία στην ομάδα της Αμμοχώστου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




