ΤΖΟΚΕΡ: Λες και το ήξερε – Έπαιξε τρεις φορές το ίδιο δελτίο και κέρδισε – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Λες και το ήξερε – Έπαιξε τρεις φορές το ίδιο δελτίο και κέρδισε – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ένας από τους τυχερούς της Κυριακάτικης (3/3) κλήρωσης του Τζόκερ, κέρδισε επί τρία το ποσό που έδινε η επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του ΟΠΑΠ, ο τυχερός από την Νέα Φιλαδέλφεια, έπαιξε το ίδιο δελτίο, τρεις φορές.

Θυμίζουμε ότι οι τυχεροί στην δεύτερη κατηγορία θα έβαζαν στον λογαριασμό τους το ποσό των €22.362,95. Άρα ο πιο πάνω τυχερός θα λάβει το ποσό επί τρία.

Στην ίδια κατηγορία βρέθηκαν ακόμη δύο τυχεροί, ένας από την Καλαμπάκα και άλλος από το Ηράκλειο.

Στην πρώτη κατηγορία, δεν βρέθηκε τυχερός, έτσι σημειώθηκε τζακ – ποτ για την κλήρωση της Πέμπτης (7/3), όπου αναμένεται να μοιράσει το ποσό των €4.300.000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE