Ανώτατο: Παράταση μέχρι την 6η Απριλίου για τις προσφυγές επενδυτών της Λαϊκής

Ανώτατο: Παράταση  μέχρι την 6η Απριλίου για τις προσφυγές επενδυτών της Λαϊκής

Παράταση μέχρι την 6η Απριλίου στην καταχώρηση αγορεύσεων επί των προδικαστικών ενστάσεων έδωσε το Ανώτατο Δικαστήριο τους επενδυτές της Λαϊκής Τράπεζας, που προσέφυγαν κατά των αποφάσεων για το κούρεμα των καταθέσεων και για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με ίδια κεφάλαια.

Κάποιοι εκ των δικηγόρων των επενδυτών ανέφεραν ενώπιον του Δικαστηρίου ότι χρειάζονται περαιτέρω πίστωση χρόνου, ώστε, υπό το φως της απόφασης του Ανωτάτου στις προσφυγές των επενδυτών της Τράπεζας Κύπρου, να διαβουλευθούν με τους πελάτες τους επί της εκδοχής να αποσύρουν τις προσφυγές.

Διευκρίνισαν ότι πιθανόν να κρίνουν ότι δεν θα καταθέσουν αγόρευση, αλλά απλή δήλωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΙΚ: Σταθερά μπροστά ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ – Μεγάλη κόντρα μεταξύ των υπολοίπων κομμάτων - «Κενό» σε βασικές αξίες βλέπουν οι πολίτες

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΙΚ: Σταθερά μπροστά ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ – Μεγάλη κόντρα μεταξύ των υπολοίπων κομμάτων - «Κενό» σε βασικές αξίες βλέπουν οι πολίτες

Το εκλογικό τοπίο παραμένει ρευστό σύμφωνα με την τέταρτη κατά σειρά δημοσκόπηση της κρατικής τηλεόρασης για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE