ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπέροχο θέαμα στο Μακένζυ μετά την κακοκαιρία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπέροχο θέαμα στο Μακένζυ μετά την κακοκαιρία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μετά την μπόρα, πάντα έρχεται το ουράνιο τόξο…

Αυτό συνέβη και στην Λάρνακα, όπου μετά από βροχόπτωση την Κυριακή (3/3), το ουράνιο τόξο έκανε την εμφάνισή του τις απογευματινές ώρες.

Μάλιστα, μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στην ομάδα του Facebook «Φιλόκαιροι Κύπρου», δείχνει πόσο μαγευτικό μπορεί να γίνει κάποιες φορές το ουράνιο τόξο.

Όπως θα δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία, το ουράνιο τόξο φαίνεται να καταλήγει στην θάλασσα, της περιοχής Μακένζυ στην Λάρνακα, ένα θέαμα που ομολογουμένως μοιάζει υπέροχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE