Τιμές και πληροφορίες διάθεσης εισιτηρίων για τη ρεβάνς με ΑΠΟΕΛ

Τιμές και πληροφορίες διάθεσης εισιτηρίων για τη ρεβάνς με ΑΠΟΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ όπου ενημερώνει:
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο ΑΕΚ ARENA, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (06/03, 18:00).

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε ηλεκτρονικά και αύριο (04/03) θα ξεκινήσει και από τα Γραφεία του Σωματείου. 

Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Η τιμή του κανονικού και του μαθητικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.  

Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.
Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (16:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται ότι για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, καθώς έχει τεθεί σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την Κάρτα Φιλάθλου. Η Κάρτα Φιλάθλου δεν απαιτείται για φίλαθλους κάτω των 14 ετών. Από τις 16:30 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα θα λειτουργεί το Κέντρο Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου στο ΑΕΚ ARENA (μεταξύ των εισόδων 1 και 2 πίσω από την εξέδρα Γεώργιος Καραπατάκης).

Αναλυτικά το ωράριο στα Γραφεία του Σωματείου:
Δευτέρα, Τρίτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Τετάρτη: 09:00-14:00».

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE