Η Έφη Σαρρή αποκαλύπτει: «Ήμουν 18 χρόνια παντρεμένη και δεν το ήξερε κανείς» VIDEO

Η Έφη Σαρρή αποκαλύπτει: «Ήμουν 18 χρόνια παντρεμένη και δεν το ήξερε κανείς» VIDEO

Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια…

Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη στην πρεμιέρα του “It’s show time” ήταν η Έφη Σαρρή. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά πως υπήρξε 18 χρόνια παντρεμένη και μάλιστα ανέφερε και για ποιον πρόκειται!

«Δεν ξέρετε πάρα πολλά για μένα. Ήμουν παντρεμένη 18 χρόνια και δεν το ήξερε κανείς. Κάποια στιγμή, όμως, χωρίσαμε. Όλα αυτά τα χρόνια εγώ έκανα αυτή την καριέρα και τις επιτυχίες και ήμουν παντρεμένη. Το όνομά του είναι Πύρρος και είναι γυναικολόγος», είπε η Έφη Σαρρή.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE