ΛΑΡΝΑΚΑ: Παρανόμησε στη Γερμανία, συνελήφθη στην Κύπρο – Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παρανόμησε στη Γερμανία, συνελήφθη στην Κύπρο – Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο

Σύλληψη εκζητούμενου προσώπου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου 02/03, 38χρονος παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να ταξιδέψει για το εξωτερικό.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με τα αδικήματα Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, Πλαστογραφίας, Κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και Απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, τα οποία διαπράχθηκαν στη Γερμανία.

Ο 38χρονος συνελήφθη βάσει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE