Νέος χαμός στην κορυφή μετά την πρεμιέρα της Β’ φάσης – Βαθμολογία και πρόγραμμα 2ης αγωνιστικής

Νέος χαμός στην κορυφή μετά την πρεμιέρα της Β’ φάσης – Βαθμολογία και πρόγραμμα 2ης αγωνιστικής

Αγωνιστική δράση είχαμε το Σάββατο (2/3) για το πρώτο γκρουπ στην πρεμιέρα της Β’ φάσης.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ κέρδισε την ΑΕΛ με 1-0 μετά και το γκολ του Σίλβα, ο Απόλλωνας επικράτησε της Ομόνοιας με 3-1 στο Τσίρειο ενώ τέλος, Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Χαμός επικρατεί λοιπόν στα της κορυφής καθώς η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής μετά και τα σημερινά ματς.

1 ΑΠΟΕΛ 50

2 Απόλλωνας 50

3 ΑΕΛ 45

4 ΑΕΚ 42

5 Νέα Σαλαμίνα 32

6 Ομόνοια 31

Η 2η αγωνιστική των play off είναι προγραμματισμένη να γίνει το Σαββατοκυρίακο 9-10 Μαρτίου και το πρόγραμμα είναι το πιο κάτω.

Σάββατο 9 Μαρτίου
17:00 ΑΕΛ – Απόλλων
18:00 Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα
Κυριακή 10 Μαρτίου
18:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE