Τουρκία: Η τρομοκρατία εντός κι εκτός της χώρας θα ηττηθεί, λέει ο υπουργός Άμυνας

Τουρκία: Η τρομοκρατία εντός κι εκτός της χώρας θα ηττηθεί, λέει ο υπουργός Άμυνας

Η Τουρκία θα νικήσει την τρομοκρατία τόσο εντός της χώρας όσο και στο εξωτερικό, διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας της χώρας Χουλουσί Ακάρ.

Οι τρομοκράτες στο εσωτερικό της χώρας έχουν εξουδετερωθεί σε μεγάλο βαθμό, είπε ο Ακάρ μιλώντας σε βετεράνους και συγγενείς στρατιωτών που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος, στην επαρχία Άγκρι, στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

 «Δεν θα επιτρέψουμε κανέναν τρομοκρατικό διάδρομο στη βόρεια Συρία» σημείωσε ο Ακάρ, αναφερόμενος στους YPG/PKK.

«Όλος ο κόσμος το γνωρίζει αυτό», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρχουν Τούρκοι στρατιώτες σε αυτόν τον διάδρομο για την ασφάλεια της χώρας.

Αργότερα σήμερα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι η Τουρκία ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες εναντίον τρομοκρατικών στόχων στη Μανμπίτζ της Συρίας και ανατολικά του Ευφράτη.

«Ο τουρκικός στρατός δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη χώρα μας σε καμία περίπτωση» υπογράμμισε.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE