Μοϊσόφ: «Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΛ»

Μοϊσόφ: «Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΛ»

Δηλώσεις στη Cytavision έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινοπράσινων», Ντάνιελ Μοϊσόφ.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα, στα πρώτα 25 λεπτά.

Στη συνέχεια ήμασταν εμείς καλύτεροι, παίξαμε το ποδόσφαιρο μας και δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να γινόμαστε καλύτεροι. Να πούμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο για την παρουσία του στο σημερινό ματς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE