ΠΑΦΟΣ: Τους έκλεψαν τα οχήματα ενώ ήταν παρκαρισμένα έξω από τα σπίτια τους

ΠΑΦΟΣ: Τους έκλεψαν τα οχήματα ενώ ήταν παρκαρισμένα έξω από τα σπίτια τους

Υποθέσεις κλοπής οχήματος αξίας 2.500 ευρώ και μοτοποδηλάτου αξίας 600 ευρώ διερευνούν το Τμήμα Ανιχνεύσεως Πάφου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τόσο το όχημα όσο και το μοτοποδήλατο ήταν σταθμευμένα έξω από τις κατοικίες των ιδιοκτητών τους.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και του Τμήματος Μικροπαραβάσεων μετέβησαν στους χώρους όπου βρίσκονταν το όχημα και το μοτοποδήλατο και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE