ΠΑΦΟΣ: Τους έκλεψαν τα οχήματα ενώ ήταν παρκαρισμένα έξω από τα σπίτια τους

ΠΑΦΟΣ: Τους έκλεψαν τα οχήματα ενώ ήταν παρκαρισμένα έξω από τα σπίτια τους

Υποθέσεις κλοπής οχήματος αξίας 2.500 ευρώ και μοτοποδηλάτου αξίας 600 ευρώ διερευνούν το Τμήμα Ανιχνεύσεως Πάφου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τόσο το όχημα όσο και το μοτοποδήλατο ήταν σταθμευμένα έξω από τις κατοικίες των ιδιοκτητών τους.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και του Τμήματος Μικροπαραβάσεων μετέβησαν στους χώρους όπου βρίσκονταν το όχημα και το μοτοποδήλατο και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE