Απίστευτο περιστατικό στον Ρέμο – Καυγάς Κούγια-Λαζόπουλου σε νυχτερινό μαγαζί!

Απίστευτο περιστατικό στον Ρέμο – Καυγάς Κούγια-Λαζόπουλου σε νυχτερινό μαγαζί!

Ένα απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια, ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και τον Λάκη Λαζόπουλο, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο μαγαζί που τραγουδούν Ρέμος και Βανδή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν στο νυχτερινό κέντρο και στην παρέα του βρισκόταν η Μαρινέλλα όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του επιτέθηκε ο Αλέξης Κούγιας που διασκέδαζε κι εκείνος στο ίδιο μαγαζί.

Ο ποινικολόγος άρπαξε τον ηθοποιό και παρουσιαστή, τον χτύπησε και άρχισε να τον βρίζει. Μάλιστα επιβεβαίωσε ο ίδιος το περιστατικό με δηλώσεις του σε site, χωρίς να το σχολιάσει.

Στο μαγαζί επικράτησε πανικός και παρενέβη η ασφάλεια για να χωρίσει τους δύο άνδρες. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν υποβλήθηκαν μηνύσεις για το επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται πως Λάκης Λαζόπουλος και Αλέξης Κούγιας βρίσκονται σε αντιπαράθεση εδώ και πολλά χρόνια. Ο Λαζόπουλος τον έχει σατιρίσει ουκ ολίγες φορές ενώ ο ποινικολόγος έχει μιλήσει δημοσίως εναντίον του.

Πηγή: News247.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.