Χαμός στο «Power οf Love»: Βαριές κουβέντες και προσβολές μεταξύ παικτών! VIDEO

Χαμός στο «Power οf Love»: Βαριές κουβέντες και προσβολές μεταξύ παικτών! VIDEO

Στο Gala του Power of love της Παρασκευή (1/3), είδαμε άλλη μια αποχώρηση.

Ωστόσο, όταν οι παίκτες γύρισαν στα σπίτια τους, είδαμε μια μεγάλη ένταση να δημιουργείται στο σπίτι των ανδρών.

Ο Bill, άρχισε να τα χώνει στον Παύλο και να του λέει πως είναι πονηρός και έχει την ανάγκη να βγει νικητής του παιχνιδιού.
Τότε, ο Παύλος άρχισε να φωνάζει και η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα.

«Είσαι πολύ πονηρός και τα κάνεις όλα για τις κάμερες, όλα. Κάθε μέρα βλέπω κι άλλα πράγματα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εγώ δεν έχω ανάγκη να κερδίσω και να πάω τελικό, εσύ έχεις ανάγκη. Το είπες και στο τηλέφωνο στον Τζόνι ότι αξίζεις να πας τελικό. Είσαι και ψεύτης», του είπε μεταξύ άλλων ο Bill.

Τότε, στον καβγά άρχισαν να παίρνουν μέρος και τα υπόλοιπα αγόρια του σπιτιού με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας πανικός.

Στο σπίτι της αγάπης το μόνο που δεν επικρατεί είναι η ηρεμία και όσο περνούν οι μέρες, όλο και ανάβουν τα αίματα.

Δείτε το απόσπασμα πιο κάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE