Κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό η ιστορία του Γιώργου – Εντυπωσιακό ποσοστό τηλεθέασης

Κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό η ιστορία του Γιώργου – Εντυπωσιακό ποσοστό τηλεθέασης

 Η ιστορία του Γιώργου, βιολογικού παιδιού της Ελένης της πόρνης γνωστής και ως «Νιτσού» προκάλεσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Γιώργος θυμίζουμε ότι μίλησε στον δημοσιογράφο του Alpha Κύπρου, Κωνσταντίνο Κωνταντίνου και στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ», σε επεισόδιο που προβλήθηκε το Σαββάτο 23 Φεβρουαρίου, όπου περιέγραψε την ζωή του.

 Το ενδιαφέρον του κοινού φαίνεται να κέρδισε η περιγραφή του Γιώργου, από την ημέρα που έμαθε πως η βιολογική του μητέρα είναι η γνωστή ιερόδουλη, Ελένη.

Σύμφωνα με το περιοδικό Tv Capuccino, η εκπομπή κατάφερε να καταγράψει εντυπωσιακό ποσοστό τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, έφτασε το 24,9%, ενώ συνολικά την εκπομπή είδαν 75 χιλιάδες θεατές.

Ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό για ενημερωτική εκπομπή, τα τελευταία πέντε χρόνια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE