Αντίδραση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και ΑΦΕΝΤΙΚΟ ξανά ο Green Air Παφιακός

Αντίδραση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και ΑΦΕΝΤΙΚΟ ξανά ο Green Air Παφιακός

Το 0-2 στους αγώνες των πλέϊ-οφς πείσμωσε τον Green Air Παφιακό που κέρδισε την Παρασκευή στον τρίτο αγώνα των προημιτελικών το ΑΠΟΕΛ με 3-0 σετ σε 1 ώρα και 27 λεπτά με συνέπεια να προηγηθεί 3-2 στις νίκες.

AΦΡΟΔΙΤΗ: Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ 3-0(25-18,25-22, 25-18)

Η έλευση του Αντώνη Κωνσταντίνου επηρέασε θετικά την ομάδα που αντέδρασε. Το ΑΠΟΕΛ έχασε τον αγώνα όμως βλέπει το επόμενο ραντεβού της ερχόμενης Παρασκευής στο «Λευκόθεο» με στόχο εκ νέου την ισοφάριση.

Καλύτερα μπήκε ο Green Air Παφιακός στον αγώνα που πήρε το πρώτο σετ με 25-18 και απέκτησε το ψυχολογικό προβάδισμα. Στα αρχικά στάδια το σετ πήγαινε πόντο – πόντο με τον Green Air Παφιακό όμως να ξεφεύγει και να προηγείται 21-16 για να κερδίσει τελικά 25-18.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE