ΛΑΡΝΑΚΑ– ΤΡΟΧΑΙΟ: Απεγκλωβισμός οδηγού από την Πυροσβεστική- Η κατάσταση της υγείας της

ΛΑΡΝΑΚΑ– ΤΡΟΧΑΙΟ: Απεγκλωβισμός οδηγού από την Πυροσβεστική- Η κατάσταση της υγείας της

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 21:00 της Παρασκευής (1/03) στην επαρχεία Λάρνακας με αποτέλεσμα μια γυναίκα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι, παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό της οδηγού από το αυτοκίνητο, εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να έχει τραύματα που να απειλούν τη ζωή της.

Πάντως, όπως μας λέχθηκε, στο τροχαίο δεν εμπλέκεται δεύτερο όχημα με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο να διερευνώνται.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Λευκάρων - Σκαρίνου της επαρχίας Λάρνακας.

Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE